ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ

 
 
 
 
 
 
Στην εταιρία Καμενίδης Σταύρος στη Θεσσαλονίκη εξειδικευόμαστε στην κατασκευή εσωτερικών ή εξωτερικών τοίχων με την χρήση ‘’Ξηράς Δόμησης’’ ή όπως αλλιώς ονομάζεται η χρήση γυψοσανίδας.

Διαθέτουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία έχοντας κάνει κατασκευές σε χώρες της Ευρώπης με πολύ αυστηρές προδιαγραφές να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε επιλογές γυψοσανίδων.

Το συνεργείο μας εργάζεται σε όλα τα είδη γυψοσανίδας:

  • Στάνταρντ την οποία χρησιμοποιούμε σε γενικές εφαρμογές κατασκευής ψευδοροφών και χωρισμάτων.
  • Την Πυράντοχη που την χρησιμοποιούμε σε κατασκευές όπου απαιτείται πυραντοχή.
  • Ανθυγρή την οποία χρησιμοποιούμε σε χώρους υψηλής υγρασίας,
  • Ανθυγροπυράντοχη την χρησιμοποιούμε για προστασία από την υγρασία και για πυροπροστασία. Σε εμας θα βρείτε τις καλύτερες τιμές χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα.

Χωρίσματα Γυψοσανίδας

Τα χωρίσματα γυψοσανίδας είναι η γρηγορότερη και πιο άμεση λύση σε ένα σπίτι ή επαγγελματικό χώρο.

Κατασκευές αποτελούμενες από γυψοσανίδες ή τσιμεντοσανίδες στερεωμένες σε μεταλλικούς ορθοστάτες, με σκοπό τον διαχωρισμό ενός χώρου.

  • Στην Εσωτερική τοιχοποιία διαιρούμε τον υπάρχων χώρο αποτελούμενο από μεταλλικό σκελετό και αμφίπλευρη τοποθέτηση γυψοσανίδας και στο ενδίαμεσο τοποθέτηση κατάλληλου, για κάθε περίπτωση, μονωτικού υλικού. Με αυτόν τον τρόπο κερδίζετε σε λειτουργικότητα ενώ παράλληλα εξασφαλίζεται κάθε μορφή μόνωσης.
  • Στην Εξωτερική Τοιχοποιία στοχεύουμε στην επένδυση εξωτερικών πλευρών κτιρίων αποτελούμενη από μεταλλικό σκελετό και τοποθέτηση της μιας πλευράς, τουλάχιστον, τσιμεντοσανίδας, ενώ στο ενδιάμεσο τοποθέτηση μονωτικού υλικού.
Επενδύσεις εξωτερικών χώρων μπορούν να εφαρμοστούν όχι μόνο σε νεοκλασσικά κτιρία και αναπαλαιώσεις κτιρίων αλλά και σε σύγχρονα κτίρια.

Σε κάθε περίπτωση παρέχεται η απαιτούμενη σχεδιαστική ευελιξία και μόνωση.